Το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει για πάντα! Το νέο κανάλι της ψυχαγωγίας ήρθε για να μείνει και να κερδίσει τη δική του θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
ΕΚΦΡΑΣΗ…
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…

Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι ακριβώς συνεχίζουμε να χτίζουμε τη σχέση μας
με το τηλεοπτικό κοινό!

Ένα χρόνο μετά, ο αρχικός μας στόχος να καινοτομούμε, να ενημερώνουμε και να ψυχαγωγούμε με τον έναν και μοναδικό τρόπο που εμπιστεύεται πλέον ο τηλεθεατής, την αλήθεια, παραμένει ο ίδιος. Η φιλοδοξία μας όμως μας οδηγεί ακόμη πιο μακριά!
Με ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές υψηλής ποιότητας, καταξιωμένους παρουσιαστές και παρουσιάστριες, πρωτοποριακά format και καινοτόμες ιδέες, το νέο πρόγραμμα του Ε έρχεται να σας καθηλώσει!

Με κεντρικό μότο «αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, συντονίζου στο Ε», απόφαση της διοίκησης και της πλειάδας των σημαντικών δημοσιογραφικών, τεχνικών και διοικητικών στελεχών του σταθμού μας, είναι να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό την Τηλεόραση της νέας εποχής.

Τη δική του Τηλεόραση!

E International

Το EPSILONTV έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013. Έχει πάνω από 120 ιδιόκτητα κέντρα εκπομπής, που καλύπτουν το 99% του πληθυσμού της χώρας. Το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από 6 εκατ. τηλεθεατές. Επί πλέον, το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη χώρα μας, τη Nova (δορυφορικά-DTH) και τον ΟΤΕ TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV), σε περίπου 650.000 συνδρομητές.

Όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του EPSILON TV είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση μέσω του web (www.tvepsilon.gr), σε κινητά τηλέφωνα iPhone και Android (εφαρμογή EPSILON TV Mobile), σε tablets iPad (EPSILON TV tablet), όπως επίσης μέσω καναλιού του EPSILON στο YouTube (www.youtube.com/etvgr)