ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE

Κάθε Σαββατοκύριακο στη 19:00

Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου κοντά σας, ζωντανά μόνο με Αποδείξεις! Αυτές είναι οι”Αποδείξεις Live“.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο Epsilon ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ με την εκπομπή Αποδείξεις Live που θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου και θα κάνει τα απογεύματα σας ξεχωριστά.

Επικαιρότητα, αποκαλύψεις, πρωταγωνιστές υποθέσεων που συγκλόνισαν και προκάλεσαν συγκίνηση αλλά και πολλές ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο και βέβαια όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούν να πουν.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, με μαρτυρίες αλλά και έγκυρο ρεπορτάζ στα θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης στον παλμό των γεγονότων, αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν και συγκινούν με θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας ,στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, προσπαθώντας να δώσουν λύση, όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Πλούσιο αλλά πάντα έγκυρο τεκμηριωμένο  ρεπορτάζ η εκπομπή παρουσιάζει θέματα ειδησεογραφικού χαρακτήρα, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική, με πλούσιο ρεπορτάζ και αναδεικνύει σκάνδαλα στον πολιτικό και αθλητικό κόσμο ενώ προβαίνει και σε πλούσιες αποκαλύψεις για σοβαρά αδικήματα.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει, περιγράφει και σχολιάζει, όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Παρουσιάζονται αθέατες πλευρές της καθημερινότητας, συνδυάζοντας ένα δυνατό τηλεοπτικό “κοκτέιλ”, που μας κρατά συντροφιά για 9η χρονιά με τον Μένιο.

Αποδείξεις Live με το Μένιο Φουρθιώτη στο Epsilon κάθε Σαββατοκύριακο στη 19:00 το απόγευμα.

Αρχισυνταξία: Γιώργος Σφακιανάκης

Παρουσίαση / Επιμέλεια εκπομπής:
Μένιος Φουρθιώτης

Σκηνοθεσία:
Αργύρης Απυρανθίτης

Αρχισυνταξία:
Γιώργος Σφακιανάκης

Συμμετέχουν:
Ευη Παλαιτσάκη, Εύη Βατίδου, Βιβή Παπουτσάκη

Οργάνωση Παραγωγής-Εκτέλεση Παραγωγής:
ΕSHOPNOW  MIKE

Personal Assistant:
Μαρία Παπουτσάκη

Υπεύθυνη Social Media Εκπομπής:
Κωνσταντίνα Βρεττού

Σκηνογραφία:
Μιχάλης Αθανασιάδης

  • http://www.apodikseislive.gr/
  • info@apodikseislive.gr & info@menioslive.gr
  • +30 211 212 4270