Το EPSILON TV είναι ήδη δοκιμασμένος παίκτης στην αγορά και είναι εδώ!

Σε εποχή θολού τηλεοπτικού τοπίου και εν μέσω κρίσης και μεγάλης επιθετικότητας από τον ανταγωνισμό, από την ίδρυσή του το 2013 κατάφερε με έξυπνες κινήσεις και εναλλακτική μορφή προγράμματος να κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού αλλά και ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς, αποσπώντας παράλληλα ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια και από τον Τύπο.

Με τη σωστή διαχείριση που επέδειξε, το EPSILON TV, στάθηκε δυναμικά ανάμεσα στα τότε «μεγαθήρια» της ελληνικής τηλεόρασης έχοντας υγιή οικονομικά στοιχεία , πράγμα που αποδείχθηκε επιπλέον προσοδοφόρο και κατά την πώλησή του.

Το EPSILON TV ξεκίνησε την πορεία του και καθιερώθηκε πολύ γρήγορα, από μια ομάδα που αγαπάει την τηλεόραση και πάνω απ’ όλα, ξέρει την τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα το τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο ξεκίνησε τα βήματά του δυναμικά και έχει αναπτυχθεί πλήρως ως σήμερα.

Πρώτο του μέλημα είναι έρθει κοντά στον τηλεθεατή και να καλύπτει την ανάγκη του, τόσο για την έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωσή του όσο και για την ψυχαγωγία του.

Έτσι, σήκωσαν άγκυρα και ταξιδεύουν στους δέκτες οι πρώτες εκπομπές του καναλιού, ενημερωτικού, αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το καθημερινό live πρόγραμμα του καναλιού και περιλαμβάνει εκπομπές τόσο ενημερωτικές, όσο και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο.

Το live πρόγραμμα του σαββατοκύριακου σας κρατάει συντροφιά με εκπομπές ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Αυτή η ομάδα, είναι εδώ με νέα σχέδια!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.Κέντρο: 210 5791100
Email: info@epsilontv.gr